Nedokončená

Nedokončená

Anotace: ...

*

*

Po kapsách nosím rozepsané básničky,
ale jsem tak plná tebe,
že stěží nacházím slova,
abych je dokončila.
Budím se nad ránem
s tisíci otazníky v hlavě
a marně se snažím přečíst
budoucnost vepsanou ve tvé dlani.
Zaklínám osud ve všech svých prosbách
(které nikdy nahlas nevyslovím)
a každé ráno stále doufám,
že se ještě probouzíš s mým jménem pod víčky

Nedokončené básně zavírám do šuplíku.
Možná že až je dopíšu,
bude u konce i náš příběh.
Tak snad je raději nechám nedopsané
a časem všechna slova vyblednou
- závistí nad tím,
jaký příběh nám napíše sám život ...

*

*
Autor Jana M., 22.05.2012
Přečteno 441x
Tipy 6
Poslední tipující: Krahujec, Matty09, enigman, Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poutavý...

24.05.2012 09:39:13 | enigman

mám to tak nějak stejně - plná a nedokážu psát.. protože mi je dobře a protože svět je pro mne najednou tak nějak v pořádku
a bojím se toho až zas "budu muset" psát protože to bude znamenat že něco krásného skončilo

22.05.2012 10:24:02 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí