Vítr

Vítr

Anotace: ...

Když vítr rozhrne větve,
a tiše prolétne na druhou stranu,
tehdy Ti lásko řeknu naposled
,,Miluji Tě!"

Já vím, Ty mě taky,
ale odpověď nechci znát,
protože musím zapomnět...
Zapomnět na nás dva.

Zapomnět na společné chvíle,
ujeté míle...
Zapomnět na krásné rána, noci, večery...

Teď Tě ztrácím před očima,
nejde zastavit bolest.
Bolest, kterou cítím a stále,
stále Tě mám před očima.

Neztácím jen Tebe,
bereš si s sebou nebe.
Mě zbývají jen studené ruce,
opuštěnost a žal...
Autor Ivulinka, 09.01.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prosim aspon nekdo to okomentujte chci i kritiku...

21.01.2007 20:40:00 | Ivulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí