Šeptám Ti

Šeptám Ti

Anotace: ...

*

*

*

Když usneš mi v klíně

prsty Tě hladím

skrz jemné Tvé vlasy

 

Zašeptám Ti líně

dechem Tě chladím

"Miluji Tě asi"

 

Když domluvíme spolu

já do hluchého telefonu

pomalu Ti zašeptám

 

"Ať nahoru nebo dolu

budu deskou gramofonu

kdykoliv Ti zazpívám."

 

Když se dívám na Tvou tvář

klidně spící v mojí dlani

srdce mi láskou zhasíná.

 

Počkám až i Ty mi zašeptáš

"Jsi mé vyplněné přání

bez Tebe těžko se mi usíná."

Autor zaba.zuzla, 24.05.2012
Přečteno 428x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, casla, ZILA78, Radhuza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šeptem...

02.06.2012 15:02:27 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí