Zklamaná...

Zklamaná...

Anotace: ..

Zklamaná zůstávám sama tu stát,
já nechci již nikomu přátelství dát.
Když jen slzami a nářky to končívá
a já jsem vždy ta, co brečívá.
Když už i jistota zklame mě,
když zašlape radost do země.
Proč hledat přátelství nové,
vždyť žádné není to pravé.
Přátelství je jenom chvíle,
debaty, pouze nahodilé.
Já končím s ním, jsem zklamaná,
sama do sebe navždycky schovaná..
Autor milíček, 26.05.2012
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí