Toužící po lásce

Toužící po lásce

Anotace: Někdy se prostě člověk cítí sám a tak jediné co má, je tužka a papír. Teď se snad mohu rozepsat a napsat kratičkou básničku, jak se právě cítím.

Chvěji se, chtěla bych to prožít,
všude to slýchám.
s ním, dobře se mít.
Lásku chci prožít...ztěží dýchám.

Nad hlavou mi hrdličky prozpěvují,
milují se...
o chvílích, které spolu prožili-každý sní.
stále se tak milují.

Tu chviličku, co se znají,
jejich pohledy, jenž se jednoho dne střetly.
Lásku si navzájem předávají,
ani květy růže nad jejich láskou nezvadly.

Chvěji se, chci to prožít,
jako ty hrdličky.
Chci s ním dobře se mít,
tak proč tak osaměle se cítím?
...pláču, v tichosti křičím...
slzami cestou životem svítím.

...

Teď ty slova slyším,
i když se snažím utéct.
do tmy a nicoty se řítím,
slova do duše, chtěl si mi spléct.

Osaměla,
křičím z těží dýchám.
Slzu po tvářích stéká,
tichounce vzlykám.
Naději pro lásku hledám.
A hledat nepřestávám!
Autor Blázen Viky, 28.05.2012
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: kjar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí