V tvých očích

V tvých očích

Anotace: **************

Schovalas vesmír do svých očí
Ukrylas prázdno v černé tůni
Celý můj svět se kolem nich točí
Motá se, bloudí, zmámen tvou vůní

Schovalas naději do jejich záře
Vrátilas pocit, že stojí být
Dalas mi polibek na obě tváře
Nic než jen s tebou, dál já chci být

Schovalas jiskru za jejich víčka
Tajemství, hádanky, možná i víc
Svítí mi ve tmě jak hořící svíčka
Vedou mě, vědí, co ti chci říct

Schovalas sebe do jejich krásy
A když je zavřeš odchází den
Já tě tam vidím, skrz černé řasy
Nádherná jsi, mým nejhezčím snem

Nechalas kousek snad v koutku místa
Pro toho, který touží tě mít
Čekalas dlouho, nebyla sis jistá
Ony ti řekly, že je čas žít.
Autor Jan Čihoský, 28.05.2012
Přečteno 608x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic krasnejsiho,uzasnyho a od srdce mi nikdo nikdy nenapsal. Skoda,ze ani nerekl. MTRM.

28.05.2012 20:19:19 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí