Melu kraviny lásko

Melu kraviny lásko

Anotace: velká slova nejsou někdy všechno...

Někdy si myslim,
Že máslo,
Ale to si milnou představu kreslim,
A už mi zase zhaslo.

Možná tu melu blbosti,
Ale co když ne?
Ale píšu to s hrdostí,
Co když popisuju pocity tvé?

Míň je někdy víc,
Proč bych tedy psát velká slova?
Něco se ti snažím říct,
A nebudu se o to pokoušet znova.

Nebudu ti říkat jak miliji tě moc,
Protože to víš,
Nebudu ti říkat že když je noc,
Jsem rád když vedle mě spíš.

Žádným slovem ti nic nedokážu,
Abys poznala že miluji tě stačí pohled,
Který když tě vidím ti ukážu,
Tvé oči jsou pro mne jako do světa výhled.

To protože ty jsi můj svět,
Jsi mé všechno,
A já končím psaní těchto vět,
A jdu zavřít okno.

A tak to končí jinak než jsem chtěl,
A ani nevím co jsem vědět měl...
Autor Kamen s.r.o., 09.01.2007
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí