Ticho

Ticho

Anotace: O vztazích, jak to bohužel cítím.

Dovol mi přiblížit se k tobě,
dovol mi dotknout se tvých myšlenek.
Dovol mi uvidět, co cítíš,
dovol mi vyznat se i v sobě.

Slovy a šprýmy snažíme se zakrýt
to propastné ticho mezi námi.
Ta slova jsou však prázdná,
jako je duté stéblo slámy.

Dovol mi poznat toho víc,
dovol mi krásu, lásku, nadšení.
Dovol mi propadnout se do snu,
dovol mi vyhnat věčné nic.
Autor kakacka, 30.05.2012
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to moc...

30.05.2012 14:59:34 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí