Po kapsách

Po kapsách

Anotace: ...momentální pocitovka...

*

*

*

Po kapsách

polibky od Tebe

schovávám

schoulené

k sobě

bych´ blízko měla

k Tobě

když samotou

sevřené

srdce si nechávám

viset

jen tak

zlomené

*

pro Tebe

na notách

z našich společných

chvílí

v mezitaktu

dnešních dnů

co toužebně

kvílí

když líně

plazí se čas

naše pohledy

opět se setkají

a

Tvé polibky

uschovám si zas

ve svém klíně

potají

*

v propasti

svých snů

zbořených

z pyramid tužeb

a prokreslených

vizí

zastíraných

prapodivnou upřímností

dnešků zlomených

když

spolu s mlhou

mizí

v dálce

naší blízkosti

ve snaze

jeden k druhému

být blíž

prožívané přítomnosti

tvrdě

jako zemská tíž

přestřelená nemožností

s příchutí kakaových bobů

kterých

pozřeli jsme dosti

do svých vnitřních hrobů

příliš hrdě

srůstám uvnitř

polámaných hrudních kostí

příliš hrdě

ptám se

"Spíš?

Lásky jsme si

prosti."

*

*

*

 

 

Autor zaba.zuzla, 02.06.2012
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, enigman, Květka Š., Psavec, Tanecnice, laludmi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen má zavřené oči...

04.06.2012 13:04:28 | enigman

Hezká báseňka, St.

03.06.2012 19:29:26 | Psavec

Děkuji Ti.

03.06.2012 20:06:49 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí