~Taky láska?

~Taky láska?

Anotace: Kudlanka ta svého kudlana...? ♥ ?

~~~~~~~~~

~K~U~D~L~A~N~K~A~

 

 Zalezou si spolu

 třeba do houští

 tam se kouzlu lásky

 kudlanky dopouští,

 potom si ta kudlanka

 svého „kudlana“

 samou láskou jen tak,

 pěkně vychutná.

 

Jeden „kudlan“,hlava chytrá

 o tom něco ví,

 ať ho láká jedna,druhá,

 žádné prý nevyhoví.

 Kudlanky se potom

 na modlení dají

 ať si ten svůj rod

 i dál zachovají.

 

Zase je každá

 kudlanka nábožná

 a „kudlan“ ví

 že je vlastně nemožná.

 Ale aspoň jedenkrát

 …a dost…

 tak málo stačí

„kudlanovi“ pro radost.

~~~~~~~~~~~

+~Ch~R~A~M~S~T~+

+++++

Autor Květka Š., 06.06.2012
Přečteno 382x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Linzerka, Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je potvora...

06.06.2012 20:02:46 | Linzerka

Zase ST.

06.06.2012 19:39:13 | Psavec

báseňka krásná o přírodě...jak je přeci chytrá:)

06.06.2012 17:43:11 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí