Šestý smysl

Šestý smysl

Anotace: **************

Mám zrak a tedy zřím
Přes zakončení nervová
Mám strach proto, že vím
Že nevidím, co vidět mám

Mám sluch a přesto zdá se mi
Přes receptory vibrační
Že někdy jsem sám na zemi
A lidská řeč je legrační

Mám chuť a špičkou jazyka
Skrz síť pohárků chuťových
Polibek s touhou pospíchá
Ke tváři do rtů nachových

Mám čich a cestu měl bych znát
Když povedou mě feromony
Zabloudím k ženám vždy tak rád
Chci cítit život, jak umí to jen ony

Mám hmat a víc už nemám
Přes kůže chloupky cítím teplo
Ztracený ve tmě náruč hledám
Tu co v té mojí najde světlo

Nejsou to smysly co otevřou brány
Otočí klíčem v mém nitru skrytým
Trvá to dlouho než dojdu poznání
Co je mi nade vše tak důležitým

To láska je poklad a cesta a směr
Důvod a budoucnost, planeta nová
Propojí smyslů pět a pak přijde den
První den naděje, a víry v má slova.
Autor Jan Čihoský, 13.06.2012
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Jakule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí