Dávná závěť

Dávná závěť

Anotace: ............

 

Odešla tam

Přímo z Baru

Nenechala vzkaz

Ani páru….

A ozón z parfému

Se linul stezkou

Než ztratila se z dohledu

Za vývěsní deskou….

To bylo naposled !

Tenkrát to bylo naposled

Co povídali jsme si v baru

Nejen v baru !

Protože já zůstal,

ona hledala Prahu !!

…a našla

 

 

 

 

Autor v.hercik, 14.06.2012
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí