ty

ty

Anotace: už nikdy tě nechci mít ve svém životě

ja se smutkem usínám na výčkách
proč mě nenecháš odejít po špičkách
proč musím mít tě na svíčkách
ja zapomenout chci a to do syta

bolí mě že slyším tě
bolí mě že vidím tě
ja utýct chci co nejdál to jde
tak proč mě nenecháš jít vedle nej

řekl jsi že nemiluješ mě ....řekl jsi že neopustíš mě

a já sama ted bloudím ...
Autor vlcatko, 15.06.2012
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí