Střecha světa

Střecha světa

Anotace: Až společně budeme stát na oblé střeše světa...

Až společně budeme stát
na oblé střeše světa
a s hůlkou v ruce vzpomínat
na nejlepší léta
možná se ti v oku zaleskne
hvězdný prach.

Nemusíš mít strach.

Budeme počítat motýly,
co se líně na Mléčné dráze honí.
Budeme malovat duhy
a trhat hvězdy, když se nebe skloní.
Budeme plakat štěstím
ranní rosu, která květy laská.

Nikdy neumírá láska.
Autor Prinzeschen, 16.06.2012
Přečteno 495x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí