Říkají o lásce

Říkají o lásce

Anotace: Láska občas... Bolí...

Říkají, že láska je krásná...
Že jak gurmánské jídlo je milování,
Že jako kuře s rýží,
Jako mísa lasagní.
Že jako ranní sprcha,
Kdy víš, že se den podaří
A únava z tebe prchá
Zaháněna bělostnou sluneční září...
Prý jde vidět - po tváři -
- že někoho miluješ...

To je lež...

Láska je svině.
Jak rád bys miloval ty, které chceš.
Ne... Ty miluješ ty, které mít nemůžeš.
Láska je slepá - až k nevíře!
Proč neodejde, když je mi nejhůře.
Ale co... Stejně to cenu nemá...
Láska jako slzný plyn...
Děvka nedotčená...
Málem narozený syn...

- existence odepřena -

A... Stejně vím, že bude lépe,
Že i na kameni láska vzkvete.
A... Jestli mi On dovolí,
Opustím temná údolí...
Autor Bifidus, 19.06.2012
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí