Improvizace

Improvizace

Anotace: prostě improvizovaná básnička bez jména

Jako tlukot srdce
Bouchají blesky
I když je venku hezky
Prší až v chaloupce

Oheň přede a praská
Jiskřičky poletují
A každá má tu svoji
Vždyť to hoří láska

A od chaloupky cestička
Tudy tekla tequilla
Kterou svou nahotu zakryla
Holčička

Velká, i když malá
Byla vždycky ta šprtka
A teď ji otrtkal
Ruda Fiala
Autor Greg Johnson, 20.06.2012
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí