Už se zase směju

Už se zase směju

Anotace: Občas se vracím zpět ... :-/

O moc jsi přišel,
když po nocích
toulal ses v hospodách -
přišel jsi o můj pláč.

O moc jsi přišel,
když to krásné
začalo ubývat po kilech -
přišel jsi o můj smích.

Dnes jsem princeznou,
a už se zase směju,
když po nocích tančím -
lásce v náručí.

O moc jsi přišel,
když jsi mou úctu
k tobě ztratil -
přišel jsi o mé objetí,
přišel jsi o mne,
dnes jiné lásce
tančím na rukou.
Autor Aaliyan, 23.06.2012
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Delven, Ejí
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není dobré vracet se zpět, co bylo, to bylo, ať si s tím hlavu lámou dějiny =)

23.06.2012 17:48:54 | Nigol

Já vím ... vlastní myšlenky už se nevrací, ale občas se někdo objeví a připomene ...

24.06.2012 12:05:21 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí