Aby se neřeklo

Aby se neřeklo

Anotace: Hmmmmm

Moment, co nelze vzít zpátky
A zbývá jen doufat
Že umíš číst mezi řádky

Co zbylo ze mě,
co zbylo z vína?
Já chtěla žít
tedy má je to vina

Však až na dni samém
Je naše pravda
Tu jednou najdem
Však teď je to zrada

I ta zrada s kousky korku
Potřebuje z něčeho žít
Vždyť jo- najdi si jinou holku
Ať máš důvod dál snít…
Autor Niké, 28.06.2012
Přečteno 352x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí