Chtěla bych....

Chtěla bych....

Anotace: Když chcete...vše.

Chtěla bych...
- vedle Tebe se budit
a vědět, že mě nebudeš nikdy nudit.

Chtěla bych...
- Tě pevně držet
..a nepustit.

Chtěla bych...
- jít Tvou cestou
..a nebloudit.

Chtěla bych...
- Tě jen poslouchat
..a nemluvit.

Chtěla bych...
- vzdychat Ti do ucha
..a nepředstírat.

Chtěla bych...
- být věrná
..a nezahýbat.

Chtěla bych...
aby si byl můj svět
..a já pro Tebe jediná.
Autor Mrs.Grázl, 28.06.2012
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro dobrýho kluka to udělej. Jen se nejdříve přesvědč, zda i on to bude oceňovat, aby to pak nebolelo.RM.

19.11.2012 16:43:01 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí