Vzorec

Vzorec

Anotace: lásky

Nedostatok lásky striedam
sekvenciami snov o nej
závidím prach bielym kriedam
píšúcim krkolomné

vzorce vzťahov na tabuľu
poď po škole učiť sa
prázdnych množín škrtnúť nulu
prienik stvoriť, zlúčiť sa

stret vektorov odvoďme si
vodivého vlnenia
čo sme si, to spolu sme si
- úloha buď splnená
Autor Petbab, 29.06.2012
Přečteno 457x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, enigman, Radhuza, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí