Zrada

Zrada

Anotace: Vysvětlení není třeba..

V duši prázdno, v srdci též,
v mysli pořád tvoje lež.
Bolest, klam, strach, zrada..
A já tě měla tolik ráda.

Ty jsi to vše zahodil,
mojí důvěru, lásku k tobě.
Zlost si ve mně probudil,
už nebudu to zlé držet v sobě.

Už budu jen křičet, se vším se rvát,
však to sama všechno zvládnu.
Dokážu se přestat bát.
Budu bojovat, dokud nepadnu.

A když padnu? Tak ty též.
S sebou vezmu tvojí lež.
Aby nikoho jiného už tolik neranila...
Autor Pa Jush, 03.07.2012
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí