hostina

hostina

Anotace: V parnu se občas mozek zavaří

Netřeba hledat své místo
Život sám odpověď každému dá
Tak jak po dni je noc... vše jisto
Náhoda....Osud....Volba....Kdo odpověď zná ?

Proč přemýšlet a hledat rým
Svět dál se točí sám
Smutek či radost...veselí či šprým
Věčnost k nohám pokládám

Touha a pak zmar a zatracení
Netečnost vůkol nás
Občas jsme z toho vyjevení
Vše ukáže nám čas

Láska...city co krásné jsou
Leč občas zraňují
Myšlenky o nás dvou
Teď do prázdna putují

Ne....vůbec se v tobě nevyznám
A zcela neumím v tobě číst
Svou duši zlým odevzdám babiznám
A srdce nechám supy sníst
Autor Makonn, 03.07.2012
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Boscai, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zasekla jsem se nečekaně na poslední sloce... "nevyznám - babiznám" je podle mého názoru nejlepší rým z celé básničky, tak za něj - tip.


;-)

04.07.2012 18:04:58 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí