Kdybych to mohla vrátit

Kdybych to mohla vrátit

Anotace: Vím, že říkat "kdyby" už nic nevrátí. Vím, že to nezmění nic co je teď. Vím, že budoucnost je nejasná. Ale snít o tom můžu i s tímto slovem. takhle to asi tak vypadá:

Kdybych to mohla vrátit
aspoň o dva měsíce.
Kdybych to mohla vrátit
K našemu třetímu svitu měsíce.

Řekla bych ti,
že tě ráda mám.
Pošeptala bych ti,
že si tě v srdci nechám.

Pohladila by tě na tváři,
Koukla bych se ti do očí,
Zjistila bych, že jasně září,
že láskou se všechno otáčí.

Nazvala bych tě láskou.
To bych chtěla zkusit.
Skončila s tou svou maskou.
Lží se přestala dusit.

Ukázala ti druhou stránku,
jak zranitelná vlastně jsem.
Otevřít pomyslnou vzatu branku
Ukázat všem. Jak za ruce jdem.

Kdybych to mohla vrátit
aspoň o měsíc zpět.
Kdybych to mohla vrátit,
Říct, že jen tobě patří můj svět.
Autor Ela..., 03.07.2012
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také bych ráda čas vrátila a něco změnila...
Možná se ti ještě naskytne příležitost - přeji Ti to !
Jen nechápu verš "pomyslnou vzatu branku" - není tam překlep ?

03.07.2012 20:59:12 | Loira

Je mělo by tam být vtaHu, ale to už je jedno. Třeba se naskytne příležitost i tobě. Život je pěkný v tom, že nikdy nevíš, i když by každý z nás vědět chtěl.

04.07.2012 10:58:12 | Ela...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí