našel jsem svou lásku

našel jsem svou lásku

Anotace: našel jsem svoji lásku - doma jí stále mám, ale nějak jí pro své sny nevnímám

už bylo dost čekání na to správné setkání
které by mému životu smysl dalo a pravou lásku
mi přivolalo

proč čekám na něco co nemůže být ?

když to po čem toužím už dlouhá léta doma mám
ale to co jsem dostal nevnímám

proč člověk místo,aby v lásce a pravdě žil
touží po tom stále jenom snít a snít

asi proto,že nepoznal co skutečná láska je
a proto si ve svých snech libuje

sen je totiž to co může každý z lidí mít
a nemusí tomu nijak naproti jít

nemusí nic ze svého já druhému dát
ale ve snu může co chce jen pro sebe si brát

ve snu není žádné zlo a soužení
a prožitek lásky zde krásný je
a naplnění slibuje

proto budu radši ve svých snech si lásku brát
a v životě nemusím už hledat dál

svoji ženu tak budu mít pořád rád
a budu se s ní cítit stále mlád

a s hlavou zdviženou do oblak
budu i nadále snít
protože bez svých snů stejně nemohu být
Autor jiří slunce, 09.07.2012
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pěkné...snů se netřeba vzdát...o))

09.07.2012 21:35:25 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí