louková

louková

Anotace: Hodně kopretin,hodně hmyzu..

víc už se nevejde
stráň je plná
rozkvetlých bílých kopretin
a abys prošla chce to jenom
aby jich bylo trochu míň
tak běžím
natrhám ti
a k nohám tvým je položím

a pak se ztratím
nikdy jsem tu nebyl
a po mě mléčný
k nebi stoupá dým
možná se ohlédneš
ze sedla své klisny
a pak jí jemně
bodneš do slabin

v tom trysku
hříva vítr svádí
rozcuchá v každém dětský smích
a ladné tóny jejích kopyt znějí
a já se vpíjím do snů tvých

rozkvetlá louka usíná
a večer hlásá mocným hlasem
tajemství vzešlá z osudu
ta která důvod nehledají
ta odhalí nám
možná
časem
Autor poeta, 10.07.2012
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Pa Jush
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až bude hodně sena...

09.10.2012 13:04:41 | enigman

Kapky do nosu na alergii..

09.10.2012 13:40:18 | poeta

to se ní...

10.10.2012 08:02:41 | enigman

To taky..

10.10.2012 08:37:57 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí