Hledáme se

Hledáme se

Anotace: ::: když se sny zatoulají :::

Bloudíme ve snech z nočních chvil
na louce plné hebkého okvětí
ve vzpomínkách z posledních sil
prolínáme lásku v nekonečné souvětí.

Pod něhou a čistotou nočního závoje
vytváří osud linku, která nestaví
naše láska míří do boje
prosíme snění, ať nám vše napraví.

Pálíme mosty dlouhých odloučení
z letitých střípků stavíme svět
na palouku života, kde zatím nic není
budujem něco, jenž vyroste v květ.

Hledáme se tam a možná i tady
s rucema nataženýma vpřed
dobitím kouska uzemí, budujíc hrady
ach má lásko je to nekonečný mnoha let.

Hledáme se stále
v našem lásky plném sále.
Autor Dejfor, 12.07.2012
Přečteno 535x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, prostějanek, Jiřina, Psavec, Barbell
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný. Moc fajnově napsáno.RM.

26.11.2012 09:44:46 | Robin Marnolli

"Pálíme mosty dlouhých odloučení... budujem něco, jenž vyroste v květ." Krásně krásné :-)

18.07.2012 23:26:42 | Jiřina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí