Naivní blázen

Naivní blázen

Anotace: Pokud se zamiluji, stává se ze mě blázen?

Asi jsem blázen
co věřil v hlubší poznání.
Pak spadnul z výšky na zem
nemělo to dlouhé trvání.

Jako třepotající se motýlek štěstí
na rozkvetlé louce plné květů.
Jako blázen, který našel ráj
jsem si celou dobu připadal.

Tvých dlaní doteky
budu cítit navěky.
Barvu tvého hlasu
ve, kterém jsem hledat měl spásu.

Kdybych uměl vracet čas 
Kéžbych uměl srdce krást.
Všechno zboří se ve vteřině jako leporelo
srdce rozbouřené a vášnivé najednou ochořelo.

Chtěl jsem aspoň na chvíli
zažít efekt motýlí.
Ztratit se kdesi v realitě
zastavit čas a políbit tě.

Přes řeku teď pálím most
přiznává se to těžce
vše už je minulost.

Autor jyrkaa, 13.07.2012
Přečteno 663x
Tipy 6
Poslední tipující: ašari, te.re., zaba.zuzla, tato22, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm,život se s lidskými city nemazlí...ale nutno podotknout,že bez bolesti by bylo o tolik krásných,poetických výtvorů míň!...

15.07.2012 16:39:00 | te.re.

Musím říct, že se mi to hodně líbí :-) i přes nestálost melodie. Jen bych si dávala pozor na velká písmena a tečky za větami.

13.07.2012 23:59:58 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí