Patřils´

Patřils´

Anotace: ...

*

*

*

Patřils´ k mojí realitě

ohořelou koudelí

kreslils´ moje ňadra v žitě

jakoby tam ležely

hromádky spolykaných slov

kterým teskně chyběly

tečky, čárky, apostrof

punc nevšedního bytí

a mně vlhly ňadra v žitě

ruce tvé je neodchytí

ani do té nejněžnější sítě.

 

Patřils´ k mojí realitě.

*

*

*

 

Autor zaba.zuzla, 14.07.2012
Přečteno 429x
Tipy 15
Poslední tipující: Romeo3769, laludmi, Psavec, tato22, ZILA78, Barbell, Petbab, poeta, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí