Do tvojí vůně

Do tvojí vůně

Anotace: ...

*

*

*

Do tvojí vůně

se obléklo ráno

zadýchaná noc

mě šimrá

ještě na spáncích

 

bdící kroky

nebylo rozestláno

nechaly stopy

hurikánu těl

ve větvích

 

zlomených touhou

po zralosti

šťavnatého plodu

spadlého tíhou

vzdušného jara

 

a vzpřímenou obručí

do sytosti

prosívá vodu

do říše lesní

do nebe čmárá.

*

*

*

 

Autor zaba.zuzla, 14.07.2012
Přečteno 519x
Tipy 12
Poslední tipující: Romeo3769, Lenka Krásnodvorská, laludmi, Psavec, Danger, Tanecnice, Mates.21, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to moc líbí, je to něžně, ospale jako ráno,romantické.

08.09.2012 18:10:18 | Lenka Krásnodvorská

Pěkně poskládaná slovíčka si zaslouží ST.

15.07.2012 18:27:49 | Psavec

krásné pohlazení leč osamocená rána
zmírní slunce svit.Líbí

15.07.2012 15:51:39 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí