Paměť

Paměť

Anotace: Léčí, nebo ne?

Jestli mne paměť neklame,
jsi pořád stejná Salome.

Jsi jako kdysi slunce žár,
Jsi pro mne mládí,když jsem stár.

Jestli mne paměť neklame,
jsi moje paměť Salome.
Autor Jinomost, 16.07.2012
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí