Bolest

Bolest

Anotace: ......

BOLEST

Z očí proudem slzy kanou,
nejhorší obavy často realitou se stanou.

Milovaná osoba zcela tě zničí,
srdce bolestnou úzkostí neustále křičí.

Nebudu ti vyčítat, žes mě přestal milovat,
avšak ani za to hezké nemíním ti děkovat.

Půjdeme si každý cestou svou, i když mě to zabíjí,
možná jednou příjde den kdy srdce řekne, že ti promíjí.

Mám pocit, že umírám bolestí a cesta zpět nevede,
nevím zda-li zapomenout se mi kdy povede.

Nemohu být s tebou - důvěra zemřela,
stejně jako naděje – já to takto nechtěla.

Dala jsem ti srdce a tys bral,
nyní mou záhubou ses stal.

Až jednou spadnou ti klapky z očí a uvidíš vše tak jak bylo,
možná si něco uvědomíš – mě pouze zlomené srdce zbylo.

Nechci tě už nikdy vidět, ani o tobě slyšet,
toužím jen utišit tu krutou bolest – křičet.

Rozdrtil jsi mi srdce na tisíc kousků a asi to ani nevíš,
ať tě jednou jiná miluje jako já – třeba se kvůli ni změníš.

Kdyby ses tak mohl vcítit do mé kůže,
možná pochopil bys jak láska zabíjet může.

Milovat znamená vážit si toho druhého - vědět, že chceš být s ním,
já se však tohoto nikdy nedočkám – opět jen hloupě sním.
Autor Samanta, 17.07.2012
Přečteno 274x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí