Nikdy

Nikdy

Anotace: .....

NIKDY

Nikdy neříkej ,,neublížím ti“, když to tak nemyslíš,
,,miluji tě“, pokud nad rozchodem přemýšlíš.

Nelíbej mé rty, když chceš, aby to bylo naposledy,
netýrej mě - řekni to rovnou bez nápovědy.

Nelži a neslibuj co splnit se nechystáš,
vždyť jen slzavé údolí v budoucnu mi přichystáš.

Neber mě za ruku - nech si svá objetí,
když o tom co je láska nemáš ani ponětí.

Tys to však vše udělal,
a mě zase nikdy nenapadlo jak málo pro tebe znamenám.
Autor Samanta, 19.07.2012
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí