Šest let spolu

Šest let spolu

Anotace: Už nechybíš mi tolik jako dřív.. přesto má láska stále trvá :-)

Už nechybíš mi tolik, jako dřív,
kdy nemohla jsem usnout sama v posteli.
Už nemusím jen s tebou, lásko, být.
I bez tebe cítím veselí.

Samotu se učím užívat,
když vím, že brzo shledáme se.
Stezkem nebudu se přece užírat,
mou loďku proud k té tvojí nese.

Tak plujeme si řekou života
- většinou po boku bok,
občas ale každý sám.
Bude tomu už šestý rok
a já jsem stále ráda, že tě mám.
Autor Jiřina, 19.07.2012
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí