Never say forever...

Never say forever...

Anotace: koloběh mužů v životě...

Po kom's to toužila? O koho's prosila?
Kdopak tě objímal v tvém horkém snění?
Když jsi ho dostala, srdce's mu zlomila.
Láska je stálá, jen muži se mění.

Koho's to líbala? Čípak jsi bývala?
Kdopak tě budíval po rozednění?
Když jsi ho zradila, stejně ses vrátila.
Láska je stálá, jen muži se mění.

Láska ti zůstala.Proč by ses bála?
Muži se mění a láska je stálá.
Autor miriaim, 11.01.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí