TVARY

TVARY

Anotace: ..

TVARY

       kruhy tvých odchodů
       když výchozí bod s cílem splyne
       oběžné dráhy jsou pak jiné
       bez bojů

obdélné obsahy rozhovorů
slova v rozích
uvízlá zaseklá v ději sporů
a možná po nejdelší
úhlopříčné
bez řešení cestě vstřícné
jít

                                               tři rohy
                                               stejně vrcholů tvých
                                               já smetu ze stolu
                                               přeponu pohladím
                                               a kdyby odvěsnám to líto bylo
                                               tvář nastavím

               v života ringu
               kde strany stejnou délku mají
               rovnodennost odmítají
               a v rozích
               ne však potají
               slůvka šeptají
               a odpuštění neznají

a tak počítám tvary našich životů
bloudění v elipsách
hlavou do plotů
co oddělují
a možná v naději že úhly pravé
jsou ty zdravé
boty zuji
Autor poeta, 06.08.2012
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí