Bolest

Bolest

Anotace: Víte co je to bolest? Prosím přečtěte si a ohodnoťte,děkuji.

Bolest

Existuje už spoustu let,
každého někdy navštívila,
kdo ji ztratí,nechce ji zpět,
bolest je jako ostrá pila.

Nikdo před ní neuteče,
neboť bolest se nedá oklamat,
má ostré,dlouhé meče,
které nedokážeš přelámat.

Když Tě chytí do sítí,
jsi otrokem svého těla,
tvé oči slzy pocítí,
neboť bolest je nebezbečná střela..
Autor Kamili, 11.01.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně zrýmované...líbí

12.01.2007 22:45:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí