Dnešný sen

Dnešný sen

Anotace: ...

Dnes sa mi prisniješ.
Dnes sa mi budeš proste snívať,
ja na Teba sa budem udivene dívať,
že vedľa mňa žiješ.

Moje bozky
- rozbité trosky člna -
prijímaš i opätuješ
s rozochvenou vášnivosťou
a privretými očami - prosím
ťa, zver sa mi... vari banuješ?

Je moja vina, že tento
svet kvárený je vojnami?
Odpusť mi tieto úvahy a
vymaľuj mi sny dúhami...

Vojna či mier - súzvuk
našich pier. Nie vo sne,
ale v skutočnosti.

(Čomu nás život
vystaví v budúcnosti?)
Autor slnečnica, 08.08.2012
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí