Koupe se dívka

Koupe se dívka

Anotace: ... stydlivá

Koupe se dívka
ve sněhobílém moři
doteky maluje
těla ji hoří

pohladí štětcem
drobnými prsty
ze sebe snímá
všechny své vrstvy

dýchá má žena
a na nebe se nedívá
spoutaná touhou
stydlivá

do ticha sténá
naposled, než Artemidy luk
do noci vystřelí
a přeruší můj hluk
Autor kroužek, 08.08.2012
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první dvě (mi) při čtení krásně plynuly.. pak se rytmus nějak zvrtnul

08.08.2012 15:16:29 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí