Dýchá má žena

Dýchá má žena

Anotace: ...

Dýchá má žena
v tmou rozestlaném loží
pláče
než těla k sobě složí
dýchá dál a bojí se mých dlaní
jak trnů
že možná někdy zraní

Dýchá ta žena
se mnou a přece v jiném loži
když její dlaň
do mojí se vnoří
dýchá
a v šeru hlídá klín
má duše není tu
a nestačí mi stín

Dýchá má žena
ve mně na neustlaném loži
jak plamen,
když do vody se noří
sténá
a tiše prosí
potají
ať jí mé trny
potkají
Autor kroužek, 08.08.2012
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no vida, tu je ten pes zakopaný - ona to byla vlastně jiná básnička :o)

08.08.2012 15:17:54 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí