Pohádka

Pohádka

Anotace: Láska mnohdy není pohádkou se šťastným koncem...

POHÁDKA

Jako malé sní dívky o princi na bílém koni,
v dospělosti však zjistí jak moc láska bolí.

Ze začátku cítíš se jako v pohádce – růžové brýle na očích máš,
zlomí ti srdce, zbydou jen slzy – proč? sama sebe se ptáš.

Lidé ubližují a klamou,
často nepoznáš přetvářku hranou.

Co je pravda a co lež?
Kdy ,,miluji tě“ je upřímné a kdy jen kec?

Zmizíš mu ze srdce – vždyť nikdy jsi tam nebyla,
jen pouhá hračka – chvíli ses mu líbila.

Odejde ti ze života – je to tak lepší,
ať příště příjde ten pravý – drž si pěsti.

Avšak kdo je pravý a kdo touží si jen hrát?
Ten koho miluješ může se noční můrou stát.

Pohádka v horor se promění – zazvoní zvonec,
pak nastává druhá část – bolestný konec.
Autor Samanta, 09.08.2012
Přečteno 340x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí