Přestala jsem létat

Přestala jsem létat

Anotace: ...

Modré oči dlouhé vlasy
na koho myslím asi?
Na kluka co křídla mi dal
a pak mi je bez starostí vzal.

Já přestala létat...

sny, přání to vše smetl ze stolu
nejkrásnější chvíle byly, když jsme byli spolu.
Ukončils je bez možného návratu
cože?Ať si dám přes srdce záplatu?

Myslíš, že můžu s klidem pokračovat dál?
Bolí to, když vím, že sis se mnou hrál...,
ale jak si mohl tvrdit, že mě miluješ?
Nevěřím ti, že toho lituješ...

Ani toho, že máš mě rád ... jsi pěkný lhář...
Autor Kariš, 11.01.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí