Tři týdny

Tři týdny

Anotace: kdysi jsem se na dovolenou těšil....nyní....

Tři týdny odloučení
Pusto
Tři týdny zatracení
Prázdno

A pak...pak najednou
Potkám tě a zřím
Mraky odplavou
A já....bdím.....už nesním

Tři týdny čekání
Ten den přichází
Tři týdny odříkání
Už konec nesnází

Teď...teď mohu ti říci
Miluji tě a Mám tě rád
Chci líbat tvou líci
a v náruči tě hřát.....

Anebo jen tak stát
Pozorovat
Při pohledu na tě se smát
A milovat...milovat...MILOVAT

Autor Makonn, 12.08.2012
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí