sen

sen

Anotace: Možnáá..

Jednou zdál se mi krásný sen,

že princ na bílém koni je,

že je krásnější než Supermann,

že každé zlo vždy zabije.

 

Budík řinčí na stole,

promnu si oči,

a zas vstávat z postele,

hlava se mi točí.

 

Kdybys byl jen chvíli s ticha,

ty zpropadený budíku,

teď mě zase ráno dmýchá,

slunce bere za kliku.

 

A tak slunci sbohem dala,

úsměv povad městskou šedí,

sen jsem za roh zahodila,

a teď na něm prach sedí.

 

Teď jsem tě taz uviděla,

zas mi taháš za ruku,

ubíháme k potoku,

než jsem se však otočila,

ručka cifru přeskočila.

Proč ty budíku zvoníš jen??

Zas skazil si mi tenhle sen... 

Autor Katy98, 14.08.2012
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí