Trubka

Trubka

Anotace: Protože on je mi vším...♥

Nechci se plést ti do života,
Být ti jen věčnou přítěží,
Pro tebe nejlepší kamarádka,
Popravdě holka co tě střeží.
Ta co žere ti sladký řečičky,
Co stoupá si pro pusu na špičky,
A věří na lepší budoucnost,
I přesto je toho na ní moc.
Pak utápí bolesti ve vínu,
Směje se vlastnímu vesmíru,
Nejvíc ze všeho chce přestat žít,
Usnout a nikdy se nevzbudit.
Pro tvůj úsměv a krásný oči,
Svět se mi zase správně točí,
Když přijdeš a řekneš mi trubko,
Znovu mi vysvitne slunko..
Autor Ashita Abigor, 15.08.2012
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí