Noční odloučení

Noční odloučení

Anotace: když člověk je tam,kde být nechce,ale musí

Tma křídly svět přikryje
A ptáčci jdou spát
Luna z číše upije
Píšu té co mám rad

Teplá noc ve dvou láká
Byl bych však sám
Poslouchat hlas nočního ptáka
Tebe tam v dáli mám

Nedostupná jak Bytčianský hrad
Tam někde v nekonečnu
Bez tebe rychle jsem zvad
V reále...v neskutečnu

Sním a do veršů cit svůj vkládám
Pro tebe...o tobě...s tebou
Snad, Lásko má,do snů se ti vkrádám
A doufám,že staneš se mou

Autor Makonn, 16.08.2012
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě stane,neboj :-)

16.08.2012 21:55:36 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí