Smútok mračien

Smútok mračien

Anotace: ďalší rozchod za mnou...

Smútok mračien
fascinuje ma.
Z toho smútku
jemne načriem a

opájať sa budem
vlastným, ktorý
vďaka Tebe
vlastním.

Čakám, či sa
sám od seba
vstrebe.

Vraj ma už neľúbiš
tak, ako predtým -
mrak nám šťastie zatienil.

Prší z mojich smutných očí.
Autor slnečnica, 23.08.2012
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí