Thaletova říkanka

Thaletova říkanka

Anotace: hledání posvátného čísla

Láska z úhlu pohledu,
nebo jen tak zpředu a zezadu.
Láska muže a ženy,
plná vášně a mořské pěny.

Láska úhlem ostrým se měří,
v intimitě krásu svou střeží.
Láska,když muž muži se dává,
jo holt i to se občas stává.

Láska úhly v kružnici stvořená,
jak mořská panna,jak žena.
Láska ženy k ženě vábivá,
něha a smyslnost mámivá.

Láska z mnoha úhlu může se brát,
každému z nás může se stát.
Ta pravá nad průměrem se tyčí,
Štěstí dává a nikdy neničí.

Autor Makonn, 23.08.2012
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedávno na Literu proběhla věta Pythagorova....teď zas tohle, chybí tu snad už jen ty Euklidovy verše:)
Jo - a líbí se mi to, abych nezapomněla. /ST/

23.08.2012 23:40:10 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí