Draci, mraky, pouta, ptáci

Draci, mraky, pouta, ptáci

Anotace: Nevím, co napsat o tom víc, než jen, že je to jedna z mých starých.

Sbírka: zkušební

Na draku
stoupám do bílých oblaků
a ty v sedě míjím.
Jak krásná je obloha,
když vím,
že se už nebojím.

Pouta už mě netíží
a jak pták
uletím někam do oblak,
od všech potíží.

Láska jsou city, co poutají k zemi,
city, co odnáší do nebe.
A je tak krásné, když zdá se mi,
že přes to všechno chci žít hlavně pro sebe.
Autor Havran S-Krim, 30.08.2012
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Gregy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi! Velmi dobré!
Pohodové rýmování, příjemná melodie.
Prožitek.
Pointa.
Děkuji za báseň.

31.08.2012 18:20:53 | Gregy

Já velice děkuji, za komentáře! :)

01.09.2012 15:54:04 | Havran S-Krim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí