Růže

Růže

Anotace: Jak popsat růži? Jednou je krásná a podruhé ne?

Vůni růže ucítíme,
kdykoliv ti dám přivonět.
Vím, že jsem ji utrhl pro tebe a tvůj smích.
Větší kouzlo neumím si představit.

Barvu růže před oči nasadím si a Ty budeš jednou z nejhezčích v celé zahradě.
Jsi krásnou, milou, hotový sen.
Když za ruku jsem tě podržel.

Trny růže ucítíme,
když bodnu se o stonek.
Měl být pevný, silný, skoro jako trám a hlavně čistý jako andělský háb.
Ten mi náhle zbledl.
Barva růže a ta vůně už nevrátí se.
Autor Hantec, 01.09.2012
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí