důsledek před příčinou

důsledek před příčinou

Anotace: ..sg1..

daleko víc než bys čekala

to jen když odpověď
otázky neznalá
se sama zrodi

a nečeká
až přijde na ní řada
je moc ráda
že se na svět kouknout mohla

bez ptaní

tak si jen přehrávám v hlavě
s úsměvem
hravě
možná bych myšlenkou zhřešil
pokud se zeptáš

jestli jsem se těšil
Autor poeta, 01.09.2012
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Lenka Krásnodvorská, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí